Kleine LG tv 32 inch – De Top 4 LG kleine 32 inch tv’s


Op zoek naar een kleine LG 32 inch tv, maar weet je niet precies wat de verschillen zijn? Overweeg je een full hd scherm, of misschien toch HD ready?Hier een lijst van de 4 topmodellen. LG heeft 4 modellen 32 inch tv’s. Sommige zijn uitgerust met smart functies, de andere niet. De exacte verschillen op een rij van deze Top 4 kleine LG 32 inch tv’s.

1. De LG 32LK610BPLB – Smart, LED, HD

LG 32LK610BPLB kleine LG 32 inch tvDeze 32 inch tv van LG is uitgerust met een LED HD scherm (oftewel 1366 x 768 pixels). De gewone Ziggo en KPN uitzendingen kunnen hier bijvoorbeeld prima mee bekeken worden. Ook maakt hij gebruik van het webOS smart besturingssysteem waardoor je snel toegang hebt tot apps zoals: Netflix, VideoLand, Disney+, Youtube, Amazon Prime, Apple TV en nog vele andere!

Deze kleine LG 32 inch smart tv heeft 2x 10 Watt speakers aan boord, waardoor het geluid voldoende is. Ook spraakcommando’s mogelijk en is voorzien van 3 HDMI ingangen, 2 USB ingangen en een CI+ module mogelijkheid.

Uitstekende prijs, voor iedereen toegankelijk!
Snel werkende smart functies
Ophangen of neerzetten (incl. voetjes)
De Triple XD Engine zorgt voor snelle navigatie door het menu
HD resolutie is beneden de standaard tegenwoordig

Op zoek naar de beste aanbieding prijs voor deze LG 32LK610BPLB LED tv?

2. De LG 32LM6300PLA – Smart, LED, Full HD

LG 32LM6300PLA kleine 32 inch tv van LG

De volgende kleine 32 inch tv van LG is een echte topper en heeft alles wat je van een 32 inch tv kunt vragen. De LG 32LM6300PLA is een smart tv voorzien van een Full HD LED paneel. Er is geen hogere resolutie verkrijgbaar voor een 32 inch televisie, en de tv kan alles laten zien wat er beschikbaar is aan content. Een pareltje in beeldkwaliteit, prima geluid met 2x 10 Watt speakers en op te hangen aan de VESA (200 x 200) universele muurbevestiging. Hij weegt nog geen 5 kilo (4.65 kg om precies te zijn) dus elke muurbeugel volstaat.

Hij is CI+ gecertificeerd dus ook de Ziggo klanten kunnen makkelijk uit de weg met een CI+ module. Deze kleine LG 32 inch led tv heeft 3 HDMI aansluitingen en 2 USB ingangen. Met de 32 inch smart functies kun je snel navigeren naar Netflix, Videoland, Disney+, Youtube, Apple TV, Amazon Prime en vele meer!

Alle hedendaagse aansluitingen (3x hdmi, 2x usb, CI+)
Smart TV
Full HD LED scherm
Iets duurder dan de andere 32 inch tv’s in deze lijst

Op zoek naar de beste aanbieding prijs voor de LG 32LM6300PLA?

Is de zoektocht naar een kleine tv begonnen omdat je hem eigenlijk niet kan plaatsen? Bekijk dan eens een aantal design tv’s in een artikel wat ik eerder al schreef: Ontdek alle Samsung Design tv’s.

3. De LG 32LM630BPLA – Smart, LED, HD, Virtual Surround

LG 32LM630BPLA smart led tvDe LG 32LM630BPLA 32 inch smart tv is een goede tegenhanger van de LG 32LK610BPLB smart tv. Ook deze tv is uitgerust met het webOS smart systeem en heeft dus toegang tot verscheidene apps zoals Netflix, Videoland, Youtube, Apple TV, Disney+ en meer. Ook wordt in dit toestel gebruik gemaakt van een HD ready scherm (oftewel 1366 x 768 pixels).

De LG 32 inch smart tv niet alleen gebruik van zijn 2x 10 watt luidsprekers, hij stuurt het geluid ook meerdere kanten op zodat je een virtuele surround ervaring creëert. Een betere geluidservaring dus! De tv is op te hangen (VESA 200 x 200) of neer te zetten op de twee meegeleverde voetjes. De LG 32LM630BPLA is uitgerust met 3x HDMI, 2x USB en een CI+ module ingang en heeft een strak design.

Smart TV
Virtual Surround Plus geluidstechnologie
Ophangen of neerzetten (incl. voetjes)
HD resolutie is beneden de standaard tegenwoordig

Op zoek naar de beste aanbieding prijs voor deze 32 inch LG LED tv? Kijk op bol.com.

4. De LG 32LM550BPLB – LED, HD

LG 32LM550BPLB 32 inch lg led tvDe voordeligste LG tv 32 inch is deze 32LM550BPLB. Voorzien van een hoop gemakkelijk zoals 2x HDMI, 1x USB en hij is CI+ gecertificeerd. Echter mist hij de smart functies en wordt hij dus niet ondersteund door het smart platform van LG genaamd webOS. Het is puur een tv om actuele tv te bekijken, en eventueel op te nemen als er een USB harde schijf wordt aangesloten. Ophangen is ook geen probleem met de universele VESA maten (200 x 200 mm) aan de achterkant. Hierbij kun je de voetjes demonteren die worden meegeleverd. Met een A+ label is hij wel het meest zuinig van alle genoemde LG tv’s in 32 inch.

Meest zuinig met een A+ label
CI+, HDMI & USB aanwezig
Geen smart tv
HD resolutie is beneden de standaard

Op zoek naar de beste aanbieding prijs voor deze LG tv 32 inch? Kijk op bol.com:

Toch geïnspireerd geraakt voor een tv van betere kwaliteit bekijk dan De top 8 goedkoopste OLED tv’s.

LG Smart tv apps

Welke apps kun je gebruiken als je een smart tv van LG koopt? Veel, erg veel, nagenoeg elke app zit geïntegreerd in een LG smart tv met webOS. Een fanatieke Netflix gebruiker is sowieso gerust gesteld want ook de 32 inch LG tv’s hebben gewoon Netflix aan boord. Benieuwd welke LG smart tv apps er allemaal beschikbaar zijn via webOS?

De meest gebruikte LG smart tv apps:

  • Netflix
  • Videoland
  • Youtube
  • Amazon Video
  • Disney+
  • Apple TV
  • Spotify

Ook beschikt een LG smart tv met webOS over de LG content store waar gemakkelijk extra apps kunnen worden gedownload. Het komt er dus op neer dat je met een LG smart tv van 32 inch altijd kunt beschikken over de meest actuele LG smart tv apps. Ook op zoek naar de beste 32 inch tv van LG? Bekijk ze ook op LG.com.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *