Sony zwart SRS-XB12

Top 7 Sony Bluetooth speaker(s) onder € 100,- euro


Sony heeft een ruim assortiment bluetooth speakers, maar niet in elke situatie kun je elke bluetooth speaker gebruiken. Wij hebben een toplijst gemaakt met de beste Sony Bluetooth speaker onder de € 100,-! Ze zijn dus in ieder geval betaalbaar, maar welke is geschikt voor binnen gebruik en welke kun je mee naar buiten nemen. Wat is de aanbevolen grote van de ruimte waar hij in speelt, en hoelang gaat de accu mee?

1. Sony SRS-XB23 van € 99,-

Sony Bluetooth Speaker - Sony SRS-XB23 De Sony SRS-XB23 is zeker een topper in het klassement van beste Sony bluetooth speaker. De letters XB uit het modelnummer staan voor Extra Bass waarmee de bluetooth speaker een rijk en vol geluid kan produceren. Met een IP67 classificatie is hij volledig bestand tegen stof en bestand tegen water, zelfs als je hem onderdompeld (tot 1 meter, maximaal 30 minuten).

De behuizing is schokbestendig en kan dus tegen een stootje, zelfs laten vallen zou niet uit moeten maken! De batterij gaat tot 12 uur mee en hij vrij makkelijk te vervoeren in bijv. een tas om met de hand. Deze Sony bluetooth box is verkrijgbaar in 5 kleuren: Zwart, Taupe, helder Blauw, Olijfgroen & Koraalrood.

IP67 classificatie is hoger dan de gemiddelde draagbare bluetooth speaker
Compact, makkelijk mee te nemen
Extra Bass
Handige riem waar je hem aan kunt op hangen
Accu met Extra Bass functie gaat maximaal 10 uur mee

Op zoek naar de beste aanbieding voor deze Sony bluetooth speaker? Kijk op bol.com:

Sony alle kleuren SRS-XB23
Alle 5 kleuren van de Sony SRS-XB23 waterdichte bluetooth speaker.

2. Sony SRS-BTS50 van € 99,-

Sony SRS-BTS50 zwart speakerDe Sony SRS-BTS50 is een waardige tegenstander onder de Sony bluetooth speaker serie. De BTS50 heeft een chique design met stoffen afwerking die spatwaterdicht is.  Door middel van de NFC functie kun je de Sony bluetooth box makkelijk verbinden met jouw smartphone, je hoeft hem er alleen maar tegen aan te houden, dus niet helemaal naar instellingen, bluetooth etc.

De accu gaat tot 10 uur mee op gemiddeld niveau en hij produceert 360 graden rondom (omni directioneel) geluid, waardoor je hem gemakkelijk overal kunt plaatsen. Deze Sony bluetooth box is verkrijgbaar in 3 kleuren namelijk: Zwart, Wit & Blauw.

Spatwaterdicht
360 graden geluid
NFC One-touch verbindingsmogelijkheid
Accu tot maximaal 10 uur (dus een stuk minder met maximaal volume, denk aan 6 uur)
Niet waterdicht als hij in het water valt

Op zoek naar de beste aanbieding voor deze Sony bluetooth speaker? Kijk op bol.com:

Sony SRS-BTS50 alle 3 de kleuren
De 3 verschillende kleuren an de Sony SRS-BTS50 bluetooth speaker.

3. Sony SRS-X11 van € 85,-

Sony kleine bluetooth speaker SRS-X11Een compact kubus met een enorm geluid, zo wordt deze Sony SRS X11 bluetooth speaker omschreven. En het is waar, voor het kleine doosje wat het is, produceert hij een enorme geluidsbeleving in huis. Deze Sony bluetooth speaker heeft de mogelijkheid om te “pairen” met een ander. Als je er twee van koopt kun je een stereopaar maken! Uiteraard is hij oplaadbaar en heeft hij een accuduur tot 12 uur.

De Sony X11 bluetooth box is NFC compatible en kan dus met bluetooth verbinden zodra je je smartphone er tegen aan houdt. Met 215 gram is hij eenvoudig te verplaatsen en kun je hem makkelijk meenemen naar een andere locatie. Deze Sony bluetooth speaker is in 5 verschillend kleuren verkrijgbaar namelijk: Zwart, Wit, Blauw, Roze & Rood.

Lichtgewicht met 215 gram
NFC One Touch pairing
Stereopaar maken
Accu tot 12 uur bij normaal gebruik
Telefoon opnemen met knop op de speaker
Niet spatwater- of stofdicht
Bass valt iets tegen

Op zoek naar de beste aanbieding voor deze Sony bluetooth box? Kijk op bol.com:

De 5 kleuren van de Sony SRS-X11 compacte bluetooth speaker
De 5 kleuren van de Sony SRS-X11.

4. Sony SRS-BTM8 van € 80,-

Sony wit SRS-BT8Makkelijk draagbaar door het handvat aan de bovenzijde is de Sony SRS-BTM8. Met haar unieke design in de kleuren zwart of wit is het een ware toevoeging in de woonkamer. De batterijduur van deze speaker is fenomenaal, hij kan tot wel 20 uur mee! Deze Sony bluetooth box is gemakkelijk te verbinden via bluetooth of de NFC One Touch mogelijkheid waardoor je snel muziek kan streamen.

Ook bellen via deze speaker is eenvoudig, gaat je telefoon af? Druk dan op de toets op de luidspreker om op te nemen, zo kun je snel jouw gesprek voeren en wordt de muziek tijdelijk gestopt.

20 uur batterijduur
NFC One Touch snelle verbinding
Telefoon gesprekken helder en snel op te nemen
Vrij grof om mee te nemen buitenshuis
Werkt op AA batterijen (dus geen accu)

Op zoek naar de beste aanbieding voor deze Sony bluetooth speaker? Kijk op bol.com:

Sony SRS-BT8 zwart & wit
Beide kleuren van de Sony SRS-BT8.

5. Sony SRS-XB10 van € 60,-

Sony SRS-XB10 geelNog iets compacter met een enorm bereik is de Sony SRS-XB10. Deze Sony bluetooth speaker maakt gebruik van het Extra Bass systeem waardoor je diepe bassen ervaart uit een kleine luidspreker. Hij heeft een handig ophangysteem (een rubberen ring) waardoor je hem gemakkelijk op kunt hangen aan bijv. je fiets stuur of een boomstam. De Sony SRS-XB10 kan als stereopaar functioneren waarmee je met twee speakers een ware stereo ervaring kunt maken.

De accu gaat tot 16 uur mee op één lading en hij is snel en eenvoudig te verbinden via de NFC One Touch methode. Deze speaker heeft een kleurrijk aanbod met de volgende kleuren: Zwart, Wit, Blauw, Groen, Geel & Rood. Voldoende keuze dus!

Accuduur tot 16 uur
NFC One Touch
Extra Bass
IPX5 classificatie, beschermt tegen spuitwater (waterstralen)
Als je wordt gebeld moet je je telefoon pakken om op te nemen

Op zoek naar de beste aanbieding voor deze Sony bluetooth box? Kijk op bol.com:

6. Sony SRS-XB12 van € 60,-

Sony zwart SRS-XB12De Extra Bass in deze SRS-XB12 zorgt voor ruimtevullend geluid uit één kleine bluetooth speaker. I.c.m. de accuduur van 16 uur kun je vrijwel de hele dag muziek draaien over de speaker. De XB12 is geheel waterbestendig met een IP-67 classificatie waarmee hij tot 1 meter onderwater kan met een maximum van 30 minuten. Geheel onderdompelen is dus geen probleem waardoor je hem veilig mee kunt nemen naar de waterkant of op de boot.

Met de handige draagriem kun je hem gemakkelijk aan je tas, een waslijn of boom hangen. De draagriem is ook ontkoppelbaar waardoor je de speaker ook zonder kunt gebruiken. Voor een stereo ervaring kun je twee van deze Sony bluetooth speakers aan elkaar koppelen ongeacht de kleur. Verkrijgbaar in 6 kleuren namelijk: Zwart, Blauw, Groen, Grijs, Violet, Groen & Rood

Accuduur tot 16 uur
Extra bass voor lage tonen
Volledig waterdicht (dompeldicht)
Handige draagriem
Geen NFC verbinding

Op zoek naar de beste aanbieding voor deze Sony bluetooth speaker? Kijk op bol.com:

Sony alle kleuren SRS-X12
Alle 6 de kleuren van de Sony SRS-X12 Bluetooth speaker

7. Sony SRS-XB01 van € 30,-

Sony Goedkoopste Bluetooth speaker SRS-XB01De beste prijs gaat naar de SRS-XB01 van Sony met een extreem lage marktprijs vanaf € 25,-. Deze bluetooth speaker is voorzien van het Extra Bass syteem waardoor lage tonen beter uitkomen. De geluidskwaliteit is van hoge kwaliteit voor een speaker van deze prijsklasse, maar kan niet op tegen de rest uit deze lijst. Ook deze Sony bluetooth speaker wordt geleverd inclusief draagband waardoor je hem gemakkelijk kunt bevestigen aan een rugzak of fietsstuur. Hij is tevens spatwaterdicht met een IPX5 classificatie. De accu gaat tot 6 uur mee.

Bovenop de luidspreker vinden we een aantal knoppen:

  • Aan-uit toets (ook de bluetooth pairing knop)
  • Play en pauze knop (ook als telefoon opname functie)
  • Volume hoger
  • Volume lager

Super scherpe prijs
Spatwaterdicht
Telefoon opnemen via de speaker
Accuduur slechts 6 uur
Mindere geluidskwaliteit

Op zoek naar de beste aanbieding voor deze Sony bluetooth box? Kijk op bol.com:

Nog steeds niet overtuigd welke Sony Bluetooth speaker er bij jou past?
Bekijk de Top 7 Sony Bluetooth speakers in deze tabel:

XB23

BTS-50

X11

BTM8

XB10

XB12

XB01

Accuduur

12 uur

10 uur

12 uur

20 uur (Op AA batterijen) 

16 uur

16 uur

6 uur

Weerbaarheid

IP67
-
-
-
IPX5
IP67
IPX5

NFC koppelen

Nee
Ja
Ja
Ja
Ja
Nee
Nee

Telefoon opnemen

Nee
Nee
Ja
Ja
Nee
Nee
Ja

Stereopaar maken

Nee
Nee
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee

Prijs

€ 99,-

€ 99,-

€ 85,-

€ 80,-

€ 60,-

€ 60,-

€ 30,-

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *